Tjenester

Våre tjenester som rådgivende ingeniørfirma er basert på et bredt spekter med forskjellige kompetanser, fra bl.a prosjektledelse, produksjonsoptimering, design og sikkerhet innenfor en lang rekke anlegg.

Vi arbeider med mange forskjellige leveranser innenfor prosessindustrien, og våre medarbeidere har sterke kompetanser innenfor prosjektledelse, arbeidsmiljø, teknisk design, site supervision, tilbudssøk, økonomi, beregninger, dokumenthåntering, dimensjonering og simulering.

Klikk på fanene for flere opplysninger

Du kan lese mer om våre tjenester via fanene herunder, hvor vi har beskrevet, hvilke tjenester vi tilbyr, hva våre kompetanser dekker, hvilke verktøy vi arbeider med, og hvilke roller vi påtar oss som rådgivende ingeniører.

Du er også velkommen til å kontakte oss for en avklaring av nettopp din virksomhets behov og våre tilbud om å løse dine ingeniøroppgaver.

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter, noe vi har gjort i mer enn 20 år.

Basert på vår lange erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvem Process Engineering er? Så se filmen her, bli bedre kjent med oss og lær mer om hva vi kan tilby deg.

Har du et prosjekt som du trenger sterke tekniske ferdigheter for?

Så kontakt oss og hør hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde