God sommer

Process Engineering ønsker deg en god sommer

Sommeren er over oss og snart reiser det mange av oss på ferie. I Process Engineering vil vi gjerne ønske deg en riktig god sommer.

Vi ser tilbake på et godt første halvår av 2022 med stor aktivitet og nye, spenndende prosjekter. Især opplever vi et stort fokus på nye teknologier, som benyttes i nye sammenhenger og til å utvikle vår håndtering av vårt forbruk, samt på å skape et bedre miljø og passe på vår jordklode.

I vår skjedde det noe stort for oss i Process Engineering. Vi åpnet et kontor i Den Bosch i Holland. Med dette kontoret styrker vi våre utenlandske aktiviteter særlig innenfor Food & Biotech området. Vi har allerede fått ansatt tre kollegaer som er i gang med de første spennende prosjekter.

Samtidig har det også vært god fart på forretningen herhjemme, og det siste halvår har vi sagt velkommen til 17 nye, dygtige kollegaer, som bringer nye kompetanser til vår organisasjon.

Hele sommeren vil våre kontorer være bemannet. Så skulle du få bruk for vår assistanse, er vi klare til å hjelpe deg. Vi ser frem til å ta fatt på neste halvår av 2022 med nye samarbeider og spennende prosjekter.

Riktig god sommer fra Process Engineering A/S

Kontakt meg for mer informasjon
Poul B. Jakobsen
Ejer, Process Engineering Norge AS
Telefon: +45 2424 1183

Les mer