Rigtig God Jul

Process Engineering ønsker deg en God Jul og et Godt Nytt År

2020 er ved å avsluttes, og i Process Engineering ønsker vi deg og dine nærmeste en rigtig God Jul og et Godt Nytt År. I Process Engineering kan vi se tilbake på et år som ikke har sett ut som vi hadde regnet med, da vi sto der i januar klar til å ta hull på et nytt år.

Da vi slo dørene opp for det nye år i starten av januar var det med endringer i vår organisasjon. Vi hilste velkommen til COO Mogens Olesen som et ledd i vår vekstplan for Process Engineering i Danmark, samt for å øke våre utenlandske aktiviteter. Kort etter ramte Corona Norge og resten av verden. Epidemien var ukjent grunn for oss alle og ga oss en hverdag med endrede arbeidsforhold og en større bruk av online møter.

I vår avdeling i Oslo kunne vi i sommer feire, at det var et år siden, at vi slo dørene opp. Her har vi hatt en god start på det Norske marked med mange spennende prosjekter i bagasjen og utvikling i medarbeiderstaben.

I høst ble vår danske selskap for tredje år på rad sertifisert hos Great Place to Work. Noe vi er svært glade for – særlig i denne tid vi er inne i, hvor allting ikke er som det pleier.

Annen bølge av epidemien er over oss, og med erfaringer fra våren har vi nå innfundet oss i de endrede forhold. Vi ser derfor frem til å gå et lysere 2021 i møte og ønsker deg og dine nærmeste en rigtig God Jul og et Godt Nytt År.

Takk for samarbeidet i 2020.

Book et møde