Kulturprofil

I Process Engineering er vår vigtigste ressurs til suksess alle våre medarbeidere. Det er dem som gjør Process Engineering til en god arbeidsplass. Derfor arbeider vi også hver dag med å skape det beste arbeidsmiljø i samarbeide med alle ansatte.

I 2018, 2019, 2020 og 2022 har vi blitt sertifisert som en god arbeidsplass i Great Place to Work. Great Place to Work er et godt værktøy til å bringe de innsatsområder frem, som kan gjøre oss til en ennå bedre arbeidsplass både for alle våre medarbeidere, men også til å sette fokus på det som skaper verdi for våre kunder.

Ta en titt på vår kulturprofil

Herunder kan du ta en titt på vår kulturprofil fra 2020, der kan du lese meget mer om, hvilken organisasjon vi er, hvilke faglige og sosiale tiltak vi har, og hvilken utvikling, vi går igjennom i disse årene. Samtidig forteller flere ansatte også om hvordan det er å være ansatt i en voksende rådgivende ingeniørvirksomhet og setter ord på, hva Process Engineering er som selskap.

Kontakt meg for mer informasjon
Poul B. Jakobsen
Ejer, Process Engineering Norge AS
Telefon: +45 2424 1183
Great Place to Work 2022

Kulturprofil 2020

"Det jeg synes er spennende ved å arbeide for PE, er variasjonen i oppgaver og det faktum at man blir faglig utfordret. Det er et stort fokus på kunnskapsdeling og sparring. Man får følelsen av at det alltid finnes en som kan hjelpe eller komme med et konstruktivt innspill. Tilslutt, så er det også mye faglig stolthet, og folk er stolte over å være i PE."

"Jeg syns at ledelsen er god til å se utover det faglige potensiale, når de allokerer ansatte til prosjekter. Dvs. at man ikke behøver å være spesialist til en oppgave, hvis man er spesialist i å sette seg inn i nye emner."

Book et møde