Om oss

Process Engineering Norge AS er et rådgivende ingeniørfirma, bestående av ansatte med gode kompetanser innenfor forskjellige bransjer i prosessindustrien. Vår ingeniører veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter. Vi er et heleid datterselskap av Process Engineering A/S i Danmark, som siden 1999 har fokuseret på prosessindustrien innenfor Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Farma.

Vårt kontor i Norge er beliggende i Oslo og våre kontorer i Danmark er sentralt beliggende i Fredericia, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Sorø og København. Herfra står våre kompetente rådgivere til rådighet gjennom hele prosjekt prosessen. Vi hjelper med ideen og deltar i prosessen, inntil kunden står med sitt ferdige produkt. Gjennom prosessen sikrer vi også at arbeidsmiljøet er trygt og sikkert for alle medarbeidere.

Basert på vår lange erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering. Samtidig gir vårt arbeide i prosessindustrien gjennom mange år oss i dag også en god forståelse for hvordan tidlig planlegging, valg av endelig løsning, god prosjektledelse og styring av prosjektutførelse påvirker prosjektets kostnadsrammer.

Kontakt meg for mer informasjon
Poul B. Jakobsen
Ejer, Process Engineering Norge AS
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter, noe vi har gjort i mer enn 20 år.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvem Process Engineering er? Så se filmen her, bli bedre kjent med oss og lær mer om hva vi kan tilby deg.

Vi sikrer kvalitet og tilpasser oss dine ønsker

Hos oss sikrer vi kvalitet i dine prosjekter. Vår danske virksomhet, Process Engineering A/S, er sertifisert i henhold til ISO 9001 kvalitetsstyringssystem av Bureau Veritas og vi arbeider etter det i Process Engineering Norge AS.

Vi vekter formen for samarbeide og avtale ut fra kundens ønske, samt hva som er den optimale løsning for å sikre et godt prosjektforløp. Derfor tilbyr vi både konsulent tjenester, prosjektoppgaver og mindre beregnings- og tegneoppgaver, hvor vi i en periode enten blir en del av organisjon din eller utfører oppgaven fra våre egne fasiliteter.

Samtidig tilbyr vi også fleksible former for avtaler: fakturering etter tidsforbruk, fakturering etter tidsforbruk med maksgrense, fast pris eller langvarig samarbeide i form av en rammeavtale.

Vår misjon, visjon og verdier

I Process Engineering er vår misjon å levere uavhengig, verdiskapende rådgivning og gjennomføring av prosjekter til prosessindustrien. For å oppnå det er vår visjon å være den foretrukne rådgiver og samarbeidspartner for prosessindustrien. Vår kompetente og motiverte medarbeiderstab skaper verdi for kundene med høy faglighet, nærhet og fleksibilitet.

Vi har fire verdier som vi lever mye av i hverdagen. Vi tro at verdierne er veldig viktige for å skape en arbeidsplass som alle kan være stolte av. Våre fire verdier er:

  • Vi oppbygger langvarige relasjoner med våre kunder basert på faglige kompetanser, ærlighet og respekt.

  • Vi vil være en attraktiv arbeidsplass, hvor personalet føler, at det er godt å arbeide, og hvor det er plass til familien.

  • Vi vil tiltrekke og fastholde kompetente medarbeidere gjennom utfordrende oppgaver og etterutdannelse.
  • Vi skaper en lagånd imellom avdelinger

Om os

Har du et prosjekt som du trenger sterke tekniske ferdigheter for?

Så kontakt oss og hør hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde