FoodTech

Møt Process Engineering på FoodTech i Herning

D. 1. til 3. november slår FoodTech messen endelig dørene opp i MCH Messecenter Herning i Danmark. Igjen i år kan du møte Process Engineering, hvor du kan høre om, hva vi kan tilby nettopp deg.

Annethvert år blir FoodTech messen avholdt i Messecenter Herning i Danmark, men på grunn av noen år med koronarestriksjoner er det nå fire år siden, at messen sist ble avholdt. Det er nå endelig blitt tid til igjen å møtes til næringsmiddelindustriens store arrangement. Process Engineering Norge AS gleder seg til igjen å delta sammen med vårt Danske selskap. Du kan finne oss i hall M på stand 9654, hvor vi ser frem til å møde deg og fortelle, hva vi kan tilby deg og din virksomhet.

De siste par år har vi opplevd stor vekst og aktivitet i markedet med en masse nye, spennende prosjekter. Især opplever vi et stort fokus på nye teknologier, som benyttes i nye sammenhenger og til å utvikle vår håndtering av vårt forbruk, samt på å skape et bedre miljø og passe på vår jordklode. Samtidig opplever vi også at EPCM kontrakter vinner større innpass i markedet. Flere av våre kunder ser fordelene ved å anvende EPCM prinsippene i deres prosjekter.

Så kom innom vår stand og få en prat med oss – kanskje kan det gi inspirasjon til starten på et prosjekt i din virksomhet.

Vi gleder oss til å se deg!

Les mer om FoodTech her.

Book et møde