Anuga FoodTec

Møt Process Engineering på Anuga FoodTec i Köln

Fra 19. til 22. mars åpner årets store matmesse, Anuga FoodTec, dørene i Köln, Tyskland, og i år kan du møte Process Engineering der.

Anuga FoodTec er en av de største internasjonale matmessene med fokus på alle aspekter av mat- og drikkevareprodukter, fra prosessteknologi og fyllings- og emballeringsteknologi til matsikkerhet, emballering, digitalisering og intralogistikk.

Vi gleder oss til å delta på messen og være med på den internasjonale scenen sammen med Danish Export Association og en rekke andre danske selskaper. Du finner oss i hall 10.1 på stand C097, der vi er en del av den danske paviljongen.

I løpet av de siste årene har vi opplevd en stadig økende interesse for grønne teknologier og aktivitet i markedet med mange nye og spennende prosjekter. Det er særlig fokus på å bruke nye teknologier i nye sammenhenger for å utvikle håndteringen av forbruket vårt. Hos Process Engineering er vi glade for å bidra til den grønne omstillingen med vår kompetanse og kunnskap innen ingeniørfaget.

Så kom innom vår stand på Anuga FoodTec og ta en prat med oss – kanskje kan det gi inspirasjon til oppstarten av et prosjekt i din bedrift.

Vi ser frem til å se deg!