Ansatt i Process Engineering

Vi sørger for at du som ansatt i Process Engineering får en grundig introduksjon til din nye jobb, slik at du faller raskt inn og trives med jobben. Vi legger vekt på at medarbeiderne jobber optimalt og har muligheten til å utnytte ferdighetene sine i et utviklende samarbeid med kolleger og ledelse.

Som ansatt i Process Engineering blir du tilknyttet et av våre kontorer i Danmark eller Norge. Vi har hovedkontor i Fredericia, Danmark, og fire regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og København, og vårt kontor i Norge er i Oslo. Her får du kollegaer som samlet har stor erfaring innenfor mange forskjellige bransjer.

Kontakt meg for mer informasjon
Esben Bjerg Karstoft
HR Manager
Telefon: +45 2830 2825
Ansat i Process Engineering

Spennende utfordringer

I Process Engineering vil du få en hverdag med mange spennende utfordringer hvor du er med til å skape verdi for våre kunder med din faglighet, nærhet og fleksibilitet. På den måte oppbygger vi langvarige relasjoner til våre kunder.

Vi arbeider med en lang rekke prosjekter innenfor Food & Biotek industrien, Energi, Prosess Industri og Farmasi. Du vil arbeide med alt fra rørspenningsberegninger, trykk beregninger, kjøling, trykkluft og dampforsyningssystemer, samt prosesslinjer og prosessanlegg. Vi hjelper med ideen og deltar i prosessen, inntil kunden står med sitt ferdige produkt.

Et godt fagligt og sosialt arbeidsmiljø

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og den viktigste grunn til vår suksess. Derfor har vi et sterkt forkus på å skape et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, hvor alle trives. Vi er en fleksibel arbeidsplass, hvor det er plass til familien og privatliv med fleksibel arbeidstid.

Samtidig er vi en meget sosial arbeidsplass med en rekke felles arrangementer hvert år både i den enkelte avdeling og på landsplan.

Ansat i Process Engineering
Ansat i Process Engineering

Utvikling og goder

Ut over en konkurrensdyktig lønn er alle medarbeidere omfattet av en pensjonsordning gjennom PE. Vi tilbyr helseforsikring, og det er frukt- og rundstykkeordning samt mulighet for å delta i lunsjordning.

Som ansatt i Process Engineering skal man være innstilt på å utvikle seg løpende slik at vi hele tiden kan imøtekomme de krav og utfordringer som kundene ønsker. Derfor stiller vi en rekke utviklingsmuligheter til rådighet og sørger for at det løpende er dialog om den enkeltes individuelle utviklingsbehov.

Vil du være ansatt i Process Engineering?

Se vår ledige stillinger – kanskje er det en som passer for deg

Book et møde