Karriere & Arbeidsliv

Jobb i Process Engineering? Vi er alltid på jakt etter nye talentfulle medarbeidere og tilbyr både faglige utfordringer og en god sosial arbeidsplass. Les mer om karriere og arbeidsliv i Process Engineering.

I Process Engineering søker vi alltid talentfulle, entusiastiske og innovative medarbeidere med sterke faglige kompetanser og lyst til å gjøre en innsats for våre kunder. Uansett om du søker en jobb som ingeniør, prosjektleder, tekniker eller noe helt annet, så hører vi gjerne fra deg.

Mange forskjellige profiler som jobber innenfor mange forskjellige fagområder

Vår medarbeidersammensetning består av mange forskjellige profiler –sivilingeniører, maskiningeniører, maskin teknikere, teknisk designere og prosjektledere. Felles for dem alle er at de er ytterst talentfulle innenfor hvert av deres faglige områder. Vi arbeider innenfor mange forskjellige områder, og våre medarbeidere har sterke kompetanser i bl.a. prosjektledelse, arbeidsmiljøkoordinering, teknisk design, site supervision, tilbudssøking, økonomi, beregninger, dokumentasjon, dimensjonering og simulering. Vi utfører konsulentarbeide enten på våre kunders kontorer eller fra våre kontorer både av kortere og lengre varighet.

Process Engineering er en virksomhet som stiller store og relevante krav, men som også gir mye tilbake i form av motivasjon, trivsel, personlig utvikling og utfordringer. Som ansatt i Process Engineering blir du en del av et sterkt team.

Klik på fanene og få mer å vite om karriere og arbeidsliv i Process Engineering

Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Process Engineering, møte noen av våre ansatte og lære om dine muligheter hos oss ved å klikke på fanene nedenfor. Se også hvilke ledige stillinger vi har – kanskje er det en som passer for deg?

Kontakt meg for mer informasjon
Esben Bjerg Karstoft
HR Manager
Telefon: +45 2830 2825

Connect med oss på LinkedIn

På denne måten kan HR-avdelingen enkelt og raskt finne din CV når vi leter etter kandidater til ledige stillinger

Book et møde