Karriere & Arbeidsliv

Jobb i Process Engineering? Vi er alltid på jakt etter nye talentfulle medarbeidere og tilbyr både faglige utfordringer og en god sosial arbeidsplass. Les mer om karriere og arbeidsliv i Process Engineering.

I Process Engineering søker vi alltid talentfulle, entusiastiske og innovative medarbeidere med sterke faglige kompetanser og lyst til å gjøre en innsats for våre kunder. Uansett om du søker en jobb som ingeniør, prosjektleder, tekniker eller noe helt annet, så hører vi gjerne fra deg.

Mange forskjellige profiler som jobber innenfor mange forskjellige fagområder

Vår medarbeidersammensetning består av mange forskjellige profiler –sivilingeniører, maskiningeniører, maskin teknikere, teknisk designere og prosjektledere. Felles for dem alle er at de er ytterst talentfulle innenfor hvert av deres faglige områder. Vi arbeider innenfor mange forskjellige områder, og våre medarbeidere har sterke kompetanser i bl.a. prosjektledelse, arbeidsmiljøkoordinering, teknisk design, site supervision, tilbudssøking, økonomi, beregninger, dokumentasjon, dimensjonering og simulering. Vi utfører konsulentarbeide enten på våre kunders kontorer eller fra våre kontorer både av kortere og lengre varighet.

Process Engineering er en virksomhet som stiller store og relevante krav, men som også gir mye tilbake i form av motivasjon, trivsel, personlig utvikling og utfordringer. Som ansatt i Process Engineering blir du en del av et sterkt team.

Klik på fanene og få mer å vite om karriere og arbeidsliv i Process Engineering

Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Process Engineering, møte noen av våre ansatte og lære om dine muligheter hos oss ved å klikke på fanene nedenfor. Se også hvilke ledige stillinger vi har – kanskje er det en som passer for deg?

Kontakt meg for mer informasjon
Inge Dorte Mandrup
HR ansvarlig
Telefon: +45 6167 6137
Great Place to Work

Connect med oss på LinkedIn

På denne måten kan HR-avdelingen enkelt og raskt finne din CV når vi leter etter kandidater til ledige stillinger

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter, noe vi har gjort i mer enn 20 år.

Basert på vår lange erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvem Process Engineering er? Så se filmen her, bli bedre kjent med oss og lær mer om hvad vi kan tilby deg.

Start video

Vil du være ansatt i Process Engineering?

Se vår ledige stillinger – kanskje er det en som passer for deg