Q-Meieriet

Igjen en ny ordre fra Q-Meieriet til Process Engineering Norge AS

Det er en stor glede for oss å kunne meddele at Q-Meieriet AS har valgt å inngå en avtale med Process Engineering Norge AS om leveranse av Site Manager & Commissioning Manager til Prosjekt Spadestikk- utbyggingen av Q-Meieriet Jæren.

Den nye avtalen kommer i tillegg til avtalen for Hovedprosjektleder for det samme prosjektet, og vi er stolte over igjen å få tillit fra en profesjonell kunde som Q-Meieriet.

Q-Meieriet på Klepp Stasjon investerer NOK 700 millioner i nytt meierianlegg for å kunne bli mer innovative. Investeringen på Klepp Stasjon omfatter utvidelse & nybygg av produksjons- og kontorlokaler, prosessanlegg inkl. fylle- & pakkemaskiner og CIP-anlegg, til fremstilling av konsummelk (ESL) og syrnede produkter og forsyningsanlegg for kjøling og varmegjenvinning. Det eksisterende meierianlegg skal over på ny plattform for automasjon og betjening. Det ferdige anlegg skal være klimanøytralt samt fossil- og utslippsfritt. Meierianlegget forventes ferdig den 31. desember 2020.

Den nye kontrakten til Process Engineering Norge AS er en avtale som dekker behovet for profesjonell ledelse av arbeidet med montasje og oppstart av utstyr i den omfattende utbyggingen frem til produksjonen er i full drift i det utvidede meierianlegget.

Book et møde