Cases

I Process Engineering serviserer og rådgir vi produksjonsvirksomheter, systembyggere og verksteder i både igangværende og fremtidige prosjekter.

Herunder kan du lese mer om de forskjellige cases, vi har løst igjennom årene og få et innblikk i våre kompetanser. Casene er et utplukk av eksempler på våre erfaringer.

Klikk på fanene for de tre områder; prosjekter, systembyggere og verksteder og få et innblikk i våre konkrete cases innenfor hvert område.  Du er også alltid velkommen til å kontakte oss på telefon eller sende oss en mail for å få mer informasjon.

Kontakt meg for mer informasjon
Poul B. Jakobsen
Ejer, Process Engineering Norge AS
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter, noe vi har gjort i mer enn 20 år.

Basert på vår lange erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvem Process Engineering er? Så se filmen her, bli bedre kjent med oss og lær mer om hvad vi kan tilby deg.

Har du et prosjekt som du trenger sterke tekniske ferdigheter for?

Så kontakt oss og hør hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner