Bransjer

I Process Engineering er vi eksperter innenfor en rekke forskjellige bransjer. De bransjer og hovedområder, som vi arbeider med og tilbyr vår specielle kompetanser i, er Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Farma.

Klik på fanerne og få mere vite

Du kan lese mer om enkelte områder og våre spesielle kompetanser i hvert område ved å klikke på fanerne nedunder. Du er også alti velkommen til å kontakte oss på telefon eller sende en mail for å få mer informasjon.

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering veileder prosessvirksomheter i planlegging av nye prosjekter og i avvikling av igangværende prosjekter, noe vi har gjort i mer enn 20 år.

Basert på vår lange erfaring i prosessindustrien leverer vi end-to-end engineering ytelser. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder vi benytter i vårt daglige arbeide, og kombinert med prosess kunnskap gir det oss et godt fundament for en risikobasert tilgang til kvalitet og kvalifisering.

Er du nysgjerrig på å vite mer om hvem Process Engineering er? Så se filmen her, bli bedre kjent med oss og lær mer om hvad vi kan tilby deg.

Har du et prosjekt som du trenger sterke tekniske ferdigheter for?

Så kontakt oss og hør hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde